OPLEV ORØ

OPLEV ORØ


ET AF DE BEDSTE STEDER AT LAVE… ALTING OG INGENTING

Transport

Orø ligger i Isefjorden, klemt sikkert og godt ind mellem Hammer Bakke og Holbæk. Der er 2 færger, som sejler til øen. 


Den gule trækfærge, har en overfart på 7 min. Og sejler i fast pendulfart fra Orø til Hammer Bakke fra kl. 05.00 til 19.00 hvor efter den sejler hver halve time ind til den stopper på Orø kl.24.00.

Se sejlplan og priser her: Den Gule Færge


Holbæk færgen, sejler fra Holbæk til Orø og har en overfartstid på 30 min. Færgens sejlplan og priser finder du her: Holbæk Færgen


Hvis du ikke har bil: Så er det muligt, at komme til Holbæk med tog og derfra gå ombord på Holbæk Færgen, eller medtage sin cykel.


Transport på Orø: Der er ikke busser eller taxa på øen, men der er mulighed for at leje cykler og ellers er øen ikke større end man kan gå rundt. 


Hotellet kan arrangerer opsamling fra de to færgehavne på øen, hvis det ønskes. Ring og hør nærmere 29465417

Trampestierne

Stierne er øens smukke naturstier og der findes flere forskellige ruter rundt omkring på øen. Her er der mulighed for at se strand- og vadefugle og opleve øens dyre og planteliv.


Ruterne er markeret med pæle og informationstavler, som fortæller om øens natur. Har du picnickurv med, er der rig mulighed for at finde et lille spot eller en bænk hvor fra maden kan indtages og udsigten nydes.


Der er 5 forskellige ruter, den korteste er 1,5 km og den længste 5,8 km. Ridning er muligt på visse af stierne. Du kan se kort med de 5 ruter her


Strand og badning

Øens badestrand ligger på den vestvendte kyst. Her fra er der en smuk udsigt over vandet og man kan få sand mellem tæerne.

Stranden er meget børnevenlig da du skal et godt stykke ud for at få vand til knæet.

Her er der også god mulighed for at stå på SUBboard eller sejle i kajak eller kano.


Hvis du vil have dybt vand at bade i skal du tage til havnen hvor Holbæk færgen ligger. Her er der 2 badebroer og mulighed for at springe i det dybe vand.

De 4 færger

Vil du på heldagstur rundt om Isefjord, kan du tage denne skønne tur med de fire færgeforbindelser. Det kræver dog at du har en bil eller cykel for at komme hele vejen rundt.


Når du tager turen Isefjorden rundt, sejles der med disse fire færgeruter:


  • Orø-Holbæk Færge
  • Østre Færge
  • Kulhuse-Sølager Færgen
  • Hundested-Rørvig Færgen


Billetter kan købes på turistkontorerne, Orøkontor, og på alle 4 færger. Pladsbestilling er nødvendig. Læs mere om færgerne og ruterne her: De 4 færger

Cykeludlejning

På Orøkontoret kan du booke/leje klargjorte cykler. Det er op til dig om du vil leje en cykel hele dit ophold eller bare en enkelt dag eller to.


Orø er den perfekte cykel ø, og du kan komme rundt alle steder på øen når du bare har en cykel. Morgenbadetur eller se solnedgangen på stranden eller ned på Bing’s og drikke en kop kaffe eller et glas kølig hvidvin.


Kontakt/bookning: Orøkontoret / 61730870

Ø_Hotel

KONTAKT OS

BETALINGSMETODER

453435

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes


Generelle betingelser